Vi firar Alla hjärtans dag den 14 februari med fina paketerbjudanden för Emotionellt fokuserad parterapi!

Hej alla som längtar efter mer vår och mer kärlek! Snart är det Alla hjärtans dag! För att verkligen fira kärleken och stötta alla par som vill investera i sin kärleksrelation ger vi nya par som vill gå i EFT-parterapi online ett paketpris. Gå i EFT-parterapi 5 gånger för 7750 kr (1000 kr i rabatt) eller 10 gånger EFT parterapi för 15 500 kr (2000 kr i rabatt). Priserna gäller fram till sista mars 2024.

Den bästa presenten ni kan ge till varandra och er kärleksrelation!

Emotionellt fokuserad terapi, EFT, har starkast forskningsstöd av de metoder för parterapi som utövas idag. Det är en fantastisk, underbar metod som hjälper par att förstå sina konfliktmönster som skapar distans och smärta i relationen, och hjälper par att börja uttrycka sina rädslor, sin sårbarhet och sina innersta behov av kärlek, stöd och trygghet. EFT bygger bland annat på Anknytningsteorin och forskningen om vuxenanknytning. Anknytningsteorin är en av de absolut mest välgrundade och välbeforskade teorierna inom psykologin idag.

Par som går igenom en hel parterapi får hjälp att bygga en tryggare eller trygg anknytning. För många människor är detta förstå gången i livet som man hittar en trygg känslomässig hamn. Som EFT-terapeut är det dit vi strävar i terapin.

Boka in er här https://www.bokadirekt.se/places/livsverk-20058 och meddela terapeuten att ni vill ha paketerbjudandet för parterapi.