Livsverk välkomnar två nya medarbetare!

Det har under lång tid varit väldigt svårt att hitta tider för psykoterapeutiska samtal på Livsverk. Därför är det nu väldigt roligt att få välkomna två nya medarbetare! Under november och december 2023 kommer två nya konsulter erbjuda tider för klienter online.

Leg psykoterapeut Petra Juneholm har en lång karriär bakom sig som gestaltterapeut och därefter som legitimerad psykoterapeut då hon framförallt arbetat med trauma med metoder som EMDR och AEDP. De senaste åren har Petra allt mer fokuserat på EFT för par och håller nu på att certifiera sig i EFT. Petra bor och arbetar i Örebro med egen psykoterapimottagning.

Sara Lee är legitimerad psykoterapeut och har också hon en lång erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete där trauma varit ett av hennes huvudfokus. Hon har arbetat mycket med metoder som Schematerapi och KBT men har nu fokuserat allt mer på EFT och siktar på att certifiera sig i metoden. Sara bor numera i södra Spanien och kommer jobba endast online. 

På Livsverk är vi väldigt glada över Petra och Sara nu är en del av oss och ser fram emot att ha dem med på resan! Vill man boka tid hos Petra eller Sara gör man det via vår onlinebokning på Bokadirekt. Varmt välkommen att boka tider!