Kaos på jobbet?

På Livsverk kommer vi från hösten 2024 satsa på området organisationsutveckling genom att göra en satsning på metoden Framtidsverkstad!

Är du en ledare som är frustrerad och ledsen över kaoset i din verksamhet? Som vill skapa en genomgripande förändring på ett schysst vis? Där allas röster blir hörda och allas kreativitet tas med i den processen? För att alla behövs?Längtar du efter att din grupp eller organisation lyckas bygga en helt ny framtid? Den ni alla innerst inne drömmer om?

Då har vi metoden som kommer att hjälpa er dit! 

Framtidsverkstad – en demokratisk metod för förändring i grupp och organisation!

Framtidsverkstad är en metod som utvecklades i Tyskland på 60-talet av dokumentärfilmaren Robert Jungk. Metoden har använts flitigt sedan dess, framförallt i Danmark men är välkänd i Sverige sedan 80-talet. 

Vilka är vi som kommer leda era Framtidsverkstäder?

Monica och Marianne är två barndomsvänner som förenas i en passion för att skapa och driva förändringsprocesser i smått och stort. I våra egna liv och i andras. Monica utbildade sig till skådespelare och lärare, Marianne till socionom och senare till psykoterapeut och handledare. Under de senaste åren har vi båda märkt hur arbetsplatser verkar må allt sämre och hur svårt det verkar vara att hitta glädje, kreativitet och kunna genomföra förändringar som alla är delaktiga i och som håller över tid.

Vi brinner för hälsosamma arbetsplatser och vi längtar, kanske lika mycket som du, efter arbetsplatser som blommar av kreativitet och nytänk! Vi vet att varje människa bär en enorm potential för skapande och kreativitet och vi vet att när många skapar tillsammans kan det bli fantastiskt och över all förväntan!

Vi älskar att leda framtidsverkstäder eftersom det är en enkel men enormt potent metod för att skapa förändring. Vi vill leda dig och din organisation in i en ny framtid. En Framtidsverkstad kan läggas upp som ett internat på två dagar eller som halv eller heldagar. Det ingår alltid en uppföljning. Men först behöver vi bara träffas för att höra vad just du behöver hjälp med!

Boka ett första kostnadsfritt möte! https://www.bokadirekt.se/places/livsverk-20058