Parsamtal på semestern? Nytt samtalsrum i Grasse och samtal via Zoom!

Semestern kan vara just den period då man upptäcker att man behöver förstå varandra bättre och komma varandra närmare. Mycket tid tillsammans gör ibland att de gamla konfliktområdena kommer upp till ytan. Eller, man får äntligen tid att känna efter. Just då kan parterapi vara precis vad som behövs för att  distansen inte ska öka under den tid på året då man hoppas på närhet, harmoni och kontakt.

Bokningar för samtal kan göras på mottagningen i Stockholm från vecka 35.

Under vecka 34 startar vi möjligheten till samtal på kursgården La Royrie (Grasse), södra Frankrike. Det nya samtalsrummet är nu inrett och ligger i det vi kallar Orangeriet. Med utsikt över Olivträd och med skymten av medelhavet. Hit hoppas vi nu att många hittar som reser hit för parretreats eller kanske passar på att boka samtal under semester.

Har man inte möjlighet att komma till La Royrie går det alltså också bra med Zoom. Nu kan du som redan startat samtalsterapi boka samtal via Zoom i bokningskalendern som ligger på Bokadirekt.se. Sök på Livsverk så hittar du kalendern. Under vecka 34 är alltså Zoom tillgängligt.

Välkommen att boka ditt samtal för en mer nära och harmonisk parrelation.