Livsverks center för psykoterapi och hälsa i Côte d’Azur, Grasse

Under våren 2019 kommer Livsverk starta verksamhet på en olivgård i södra Frankrike, i byn Grasse bara 35 minuter med bil från Nice. Där bygger vi upp ett behandlings och utbildningscenter med fokus på integrativ emotionellt fokuserad psykoterapi, välbefinnande och hälsa ur ett holistiskt men vetenskapligt grundat perspektiv. På centret kommer ges möjlighet till både psykoterapeutiska behandlingar och kurser samt utbildningar. Men även workshops kring yoga, meditation, kropp och hälsa. Centrets mål är att vara helt ekologiskt och strävar mot en hållbar livsstil och värld. På centret som ligger på gården La Royrie serveras ekologisk mat och dryck och en självklar ingrediens är förstås gårdens egen olivolja och tapenade. Gården har för många år sedan, faktiskt redan på 1500-talet, varit ett kloster och munkarna som bodde där lät en fransk kung  bo hos dem, därav namnet La Royrie. Från gården har vi utsikt ner mot Cannes och medelhavet och kan njuta av miljö som är läkande för både kropp och själ.