Kurser

Kom närmare varandra! EFT-parretreat 2 – 3 dagar i Provence

För många av oss är det inte bara vår egen hälsa som är i fokus utan hur vi mår ihop med vår partner, är minst lika viktigt. En mängd forskningsstudier visar samband mellan dåligt fungerande parrelationer och ohälsa, både fysisk och psykisk. Kanske är det just parrelationen vi borde ta tag i allra först? Eller åtminstone samtidigt som vi jobbar med att själva må bättre. 

Vi vill kunna känna glädje, trygghet och stöd hos vår partner. Men den vi älskar och lever tillsammans med kan ibland vara svårt att vara riktigt nära. Det är då lätt att hamna i negativa cirklar av konflikter och distans. 

På Livsverk arbetar vi med Emotionellt fokuserad terapi för par, en evidensbaserad parterapimetod som hjälper par att få en sund, nära och harmonisk parrelation. Livsverk erbjuder en intensiv form av parterapi som vi kallar, ”Parretreat”. Du och din partner får under två till tre förmiddagar eller eftermiddagar spendera tid tillsammans på vår kursgård i Södra Frankrike. Ni erbjuds en unik möjlighet att kombinera en härlig weekend i fantastiska Provence/Cote d’azur, med en mycket verksam parterapi! Terapin kommer ge en fördjupad förståelse kring hur era negativa cirklar ser ut och hur ni kan börja bryta dem. Detta kan bli en mycket god start på en fortsatt parterapi som ni lägger upp tillsammans med parterapeuten.  

Par som har gått i Livsverks intensiva form av parterapi i både Stockholm och Frankrike, berättar att denna form hjälper dem att stanna kvar i känslorna och få mer tid till att tillsammans med EFT-terapeuten utforska vad som händer inom och mellan dem. Sessionerna som är tre timmar långa (med en fikapaus) skapar lugn och närvaro. Genom att slippa bli avbruten av vardagsstress, jobb och familjeliv är det lättare att komma närmare varandra. På detta sätt blir parterapin mer effektiv. 

Vår kursgård heter La Royrie och är en underbar Olivgård 2 mil från Cannes och 3 mil från Nice. Närmaste stad heter Grasse. På gården produceras såväl en prisbelönt ekologisk olivolja som ekologiska hudvårdsprodukter och parfymer. För er som går Parretreat på La Royrie ingår en guidning i olivgården med olivoljeprovning! För er som önskar finns boende att boka på gården men området har gott om B&B och fina hotell. Gott om Michelinrestauranger finns det också, nära till Rivieran och upp till bergen är det med för både vandring, sol och bad. Även riktigt bra golfbanor finns i området. 

Ge dig själv och din partner denna unika möjlighet att äntligen få tid för varandra på denna fantastiska plats på jorden och börja skapa en ny och mycket tryggare kärleksrelation! 

 

Marianne Gustafsson är socionom, leg psykoterapeut, internationellt certifierad EFT- handledare och terapeut, samt handledare och lärare i psykoterapi. 

För mer information klicka här! Varmt välkommen med din anmälan! 

Anmälan sker direkt till t.marianne.g@gmail.com