Kurser

Parretreat på vårt Center i Grasse, Côte d’Azur

Livsverk erbjuder för er som redan går i en EFT-parterapi på Livsverk, eller för er som vill starta en EFT-parterapi och som önskar en fokuserad tid för varandra med ett genomtänkt innehåll – en unik möjlighet för att stärka er parrelation. Under två dagar arbetar ni tillsammans med Marianne Gustafsson, certifierad EFT-parterapeut, med er relation på den underbara Olivgården  ”La Royrie” i Grasse, södra Frankrike. Ni väljer antingen förmiddagspass 9.00-12.00 eller eftermiddagspass 13.00-16.00. Tre timmar parterapi kan verka långt, men par som väljer att gå i en mer intensiv form av EFT tycker att tiden går fort och märker att terapin blir mer effektiv när man kan stanna  i processen och bara fokusera på varandra. Här behöver ni inte bli avbrutna av andra plikter som ni har därhemma utan kan helt koppla av och ha tid för varandra och med varandra.

2 dagar retreat vår och sommar 2020

  • 21-22 mars
  • 1-2 maj
  • 7-8 juni
  • 27-28 juni
  • 14-15 juni

Tider

Alternativ 1: 09.00-12.00

Alternativ 2: 13.00-16.00

Samma tider gäller för båda dagarna. Fikapaus ingår.

Kostnad

8500 kr (2 personer).

En visit i Olivgården och Olivoljeprovning ingår i kursavgiften. 

Resa 

Resan görs enklast med flyg till Nice. Från Nice är det ca 35-45 min resa med bil till den lilla byn Grasse. Ytterligare information kommer med anmälan. 

Boende: 

Boende finns på gården, se nedan. För gäster på retreats och kurser ges 15% rabatt på boende på La Royrie.

Det finns också möjlighet till boende på närliggande B&B och hotell. 

Kontakta oss gärna för rekommendation.

Våra rum:

Chambre 1: Dubbelrum, 2 pers

85 euro per natt (inklusive frukost)

Chambre 2: Dubbelrum, 2 pers

85 euro kr per natt (inklusive frukost)

Chambre 3: Enkelrum

70 euro per natt (inklusive frukost)

Gite: Lägenhet: 3-5 personer

85 euro per natt (ev tillägg frukost 8 euro per person)

Om La Royrie

Gården La Royrie är ett gammalt kloster från 1500-talet. En av Frankrikes kungar fick gömma sig i klostret, därav namnet La Royrie. Kungen fick sedan klostret i gåva av munkarna som idag håller till utanför Cannes på ett par öar. Gården drivs idag som Olivodling med ca 200 träd på en två hektar stor mark. Omgivningen är enastående med en natur som i vissa partier växer vilt. Det finns gott om avskilda platser att vila på runt om på den stora gården. Den helt ekologiska olivoljan som produceras har belönats med prestigefyllda priser för sin höga kvalitét. Gården tillverkar även en fin olivtapenade samt hudvårdsprodukter som innehåller den läkande blomman Hélichryse som även den odlas på gården. På Korsika, den franska ”skönhetens ö”, kallas blomman, Immortelle. Den har en rad läkande egenskaper och innehåller bland annat motståndskraft mot hudens åldrande. På gården strävar vi efter en ekologisk och hållbar livsstil. Läs mer om La Royarie här.

 

Om Marianne:

Marianne Gustafsson är socionom och leg psykoterapeut, handledare i psykoterapi, certifierad EFT-terapeut samt i utbildning till EFT handledare. Hon startade sin bana som socionom 1998 för att arbeta med samhällsarbete, förändringsprocesser och organisationsutveckling. Hon började sedan arbeta med barn, unga och familjer och utbildade sig till leg familjeterapeut. Idag bedriver hon på egen mottagning Emotionellt fokuserad terapi för par, handledning och utbildning. Hon har praktiserat Yoga och mediation sedan 2005 och använder sig av betydelsen av medveten närvaro, både som psykoterapeut, handledare och utbildare. Marianne är varm och närvarande som parterapeut och har arbetat med EFT sedan 2013/14 då hon gick sin grund och påbyggnadsutbildning i EFT. 

På kursgården La Royrie i södra Frankrike håller hon från och med sommaren 2019 parretreats och workshops med handledningsgrupper. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *