Kurs i stressåterhämtning och välbefinnande

Livsverk erbjuder en kurs för dig som vill utveckla dina kunskaper om stress och återhämtning, fördjupa förståelsen för dig själv och få möjlighet till återhämtning i en lugn och harmonisk atmosfär. Under fem fantastiska dagar kommer du att få miniföreläsningar om allt från hur hjärnan fungerar vid stress, och utan stress, vilka faktorer som påverkar oss negativt/positivt och som bidrar till välbefinnande och hälsa. Teori varvas med reflektioner, samtal och övningar i t ex avslappnings och mediationstekniker. Du får också möjlighet att fokusera på dig själv, vem du är i ditt sammanhang och skapa personliga mål och en riktning som du själv vill forma för ditt framtida liv. Kursen hålls på Livsverks center för psykoterapi och hälsa på vår Olivgård ”La Royrie” i den lilla byn Grasse, södra Frankrike. Kursen kommer att innehålla dagliga pass av yoga och meditation. Möjlighet att boka massage och andra aktiviteter kommer att erbjudas under veckan. På gården finns en pool att använda och förstås en stor mängd olivträd att promenera bland. Det finns möjlighet för boende på gården, begränsat antal. I närheten finns annars gott om hotell och B&B. I kursen ingår fm och em fika, vegetarisk, ekologisk lunch lagad i köket på gården. Vi har begränsat antal platser för att skapa hög kvalitét och närvaro.Kursen hålls av socionom, leg psykoterapeut Marianne Gustafsson samt leg psykolog, fil dr Emma Lindeblad. Kursen ges närmast vecka 42,  oktober 2019.